Pencil 2 Pixel
Multimediabureau Nijmegen

Pencil 2 Pixel is een multimedia bedrijf in de regio Nijmegen. Wij zijn voornamelijk bezig met het realiseren van online marketing. Daarnaast ontwikkelt Pencil 2 Pixel ook drukwerk, reclame artikelen en video & animatie.

Ons team

Ons team bestaat uit Sjoerd Oosterhoff en Stan van der Heijden. Dit zijn 2 jonge, leergierige en enthousiaste studenten uit Nijmegen die houden van het ondernemerschap en er alles aan doen om voor u het beste resultaat te creëren.

Sjoerd Oosterhoff

Directeur

Sjoerd Oosterhoff is net afgestudeerd aan de opleiding Media Design in Nijmegen. Hij is de commerciele kracht achter Pencil 2 Pixel en voert gesprekken met de klanten. Sjoerd is verantwoordelijk voor het verloop van het hele proces. Sjoerd is ook het drijvende kracht achter nieuwe concepten zoals Give & Go. Naast de gehele zakelijke kant, heeft Sjoerd ook de skills voor al onze online marketing diensten.

Stan van der Heijden

Developer

Stan is het creatieve brein achter Pencil 2 Pixel. Net als Sjoerd is hij afgestudeerd aan de opleiding Media Design in Nijmegen. Stan is als geen ander in staat om uw input en ideeën te verwerken tot een unieke website of een ander marketing product. Hierdoor zal het eindproduct altijd naar wens zijn en zullen zowel u als wij tevreden zijn over het resultaat.

Onze klanten

Bedrijven van groot tot klein hebben hun vertrouwen in ons gesteld.
Hieronder ziet u een overzicht van klanten waar Pencil 2 Pixel voor heeft gewerkt.