Heeft uw bedrijf een promotieboost nodig op het web? Pencil 2 Pixel levert het totale pakket als het gaat om online media. In het digitale tijdperk kunt u natuurlijk niet achter blijven op het internet. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf in de spotlight wordt gezet op het web. Onze online diensten gaan van het bouwen van websites tot en met internet advertenties om uw bedrijf online in de markt te zetten.

Het team van Pencil 2 Pixel zal voor uw online producten eerst de identiteit van uw bedrijf vaststellen en gaat daarna aan de slag deze identiteit om te zetten in een online media product.

Het mediabureau voor uw online marketing

Door onze ervaringen op het web kunnen wij u advies geven en plannen opstellen voor uw online marketing. Heeft u advies nodig over uw strategieën op het web? Neem dan contact met ons op.

Een greep uit onze online marketing diensten

Een klein overzicht van onze standaard online marketing diensten die wij kunnen leveren.

Website

Jouw digitale visitekaartje is niet meer weg te denken. Onderscheid je van de rest maar blijf bij je identiteit van het bedrijf.

Intresse?
eCommerce

Verkoop makkelijk en snel je eigen producten online. Niet alleen op je eigen webshop maar ook in Google. Vergoot je aantal verkopen te blijven optimaliseren.

Intresse?
WordPress

De grootste speler in de wereld als het draait om CMS systemen (zie leek lijst). Makkelijk zelf te onderhouden waardoor het kostenefficiënt is.

Intresse?
Hosting

Problemen met je eigen hosting of nog helemaal geen hosting. Wij nemen alle hoofdpijn onderwerpen over.

Intresse?
SEO – SEA

Wordt gevonden op Google. Niet alleen op surfgedrag maar ook door hoog gevonden te worden in Google. Analyseer en (realiseer) verbeter.

Intresse?
Mobile responsive

Er wordt meer gesurft op een mobile telefoon dan een computer. Het is een pré dat jouw website goed schaalbaar is op alle schermformaten.

Intresse?
Social media

Wie heeft het niet, social media? Van Facebook tot Linkedin. Het is niet meer weg te denken in onze maatschappij. Bereik je klanten met ons!

Intresse?
Service

Eens een klant, altijd een klant. Nadat wij een online media product hebben 'opgeleverd', ben jij niet van ons af. Van onderhoudspakketen tot nazorg is bij ons standaard.

Intresse?

Wil jij weten wat wij voor jouw kunnen betekenen?

Maak een afspraak en kom onder het genot van een lekker bakje Quality Time Coffee meer te weten!