Pencil 2 Pixel uit Nijmegen is een multimedia bedrijf dat zich focust op online media. Pencil 2 Pixel levert het totale pakket als het gaat om websites. Dit is waar wij mee begonnen zijn en ook altijd mee door zullen blijven gaan.

De webdevelopers van Pencil 2 Pixel beginnen met het maken van een ontwerp, gaan daarna over naar de realisatie van het ontwerp. Dit verhaal eindigt met het onderhouden van uw website zodat deze altijd up-to-date blijft en u van al uw zorgen over de online marketing van uw bedrijf af bent.

Uw website in een nieuw jasje?

Heeft u een boost voor uw huidige website nodig? Ons team is in staat uw huidige website te restylen, verder te ontwikkelen en/of mobile responsive te maken. Ieder onderdeel kan worden aangepast en er kunnen onderdelen worden toegevoegd.

Een nieuwe webshop?

Een nieuwe webshop? Pencil 2 Pixel zal alles voor u in elkaar zetten waarna u zelf artikelen toe kunt voegen. Lees hier meer over het realiseren van uw nieuwe webshop.

Het mediabureau voor uw online maketing

Door onze ervaringen op het web kunnen wij u advies geven en plannen opstellen voor uw online marketing. Heeft u advies nodig over uw strategieën op het web? Neem dan contact met ons op.

Faimobiel

Fairmobiel

Zorgvergelijker

Zorgvergelijker

Same day delivery

Red Je Pakketje

Meldpunt PBO

Meldpunt PBO

LHBTI-Vluchtelingen

LHBTI- VLuchtelingen

Reclamebureau Nijmegen, Logo design

Providing guidance in the cloud

Frezco IT Consulting

Wil jij weten wat wij voor jouw kunnen betekenen?

Maak een afspraak en kom onder het genot van een lekker bakje Quality Time Coffee meer te weten!